Vitamine i in de media

In de buurt Utrecht - Binnenkijken bij Shirley en Michiel

In het voorjaar van 2021 kwam er een redactrice van in de buurt Utrecht bij ons over de vloer. Om een binnenkijker te maken van ons huis. Een uur lang praatte ik over onze verhuizing naar Utrecht, ons huis en natuurlijk ons interieur. Het interview lezen en alle foto's zien? Klik op onderstaande afbeelding om naar de website van In de buurt Utrecht te gaan.

“We hadden al meubels vanuit onze vorige woning, maar die waren toch wat studentikoos voor een ‘grote mensenhuis’. We hebben inmiddels aardig wat vervangen: een nieuwe bank, eethoek, schilderijen en de salontafel kreeg een lik verf.”

“Michiel is ook heel handig. Zo hebben we vaak projecten waarbij ik iets ontwerp en Michiel het maakt, of we zetten het samen in elkaar.” 

Naast hun woning is het stel ook erg blij met hun nieuwe woonplaats. “We zijn allebei gek op terrassen, uit eten gaan. In Utrecht kun je bij wijze van spreken elke avond uit eten. En dan heb je nog genoeg keuze. Ik vind Utrecht heel mooi, het is oud en karakteristiek,” vertelt Shirley. “Je hebt hier alles wat je wilt!” 

 

Vitamine i op social media

Leuk als je Vitamine i interieurontwerp en styling volgt via Instagram en Pinterest.