Pakketten & Tarieven

Verbouw- of verhuisplannen? Of gewoon toe aan een nieuw interieur? Vitamine i gaat graag voor je aan de slag en biedt verschillende pakketten aan. Zo zie jij snel welk advies bij jouw situatie past.


Kleuren en materialenplan (het stylingpakket)

Is de indeling van jouw huis prima en de basis goed, maar ben je op zoek naar dat puntje op de I dat jouw interieur compleet maakt? Neem dan contact op en vraag naar het stylingpakket.

In dit pakket zit
Moodboard, 2D-ontwerp op basis van bestaande indeling en meubilair, kleuradvies, voorstel accessoires, een shoppinglist en een toelichting.

Dit pakket is dus echt gefocust op de styling. Ben jij op zoek naar de (nieuwe) ideale indeling voor de ruimte? Kijk dan naar de pakketten ‘meubelplan’ of ‘compleet interieurontwerp’.

Nodig van jou
Jouw vragen en knelpunten, een plattegrond (indien beschikbaar), afmetingen van de ruimte(s) en bestaand meubilair (lxb) + foto's van de ruimte(s).

€425,- 

Vitamine i interieuradvies- het stylingpakket

Meubelplan

Vitamine i interieurontwerp en styling - pakket meubelplan

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw huis? Het Meubelplan van Vitamine i biedt jou een uitgebreid interieuradvies. Ik zal kijken naar de indeling, een advies geven over te gebruiken materialen en meubilair en zal dit verwerken tot een 2D-ontwerp. Wens je ook stylingadvies? Geef dit dan bij me aan en dan neem ik dit tegen een meerprijs van €200,- mee in het plan.    

In dit pakket zit
Moodboard, 2D-ontwerp, materiaaladvies (vloer & raamdecoratie), voorstel (deels bestaand) meubilair en armaturen, shoppinglist en een toelichting

--> stylingadvies (kleuren, materialen en accessoires) (+ €200,-)

Nodig van jou
Jouw vragen en knelpunten, plattegrond van de ruimte(s) (indien beschikbaar), afmetingen van de ruimte + vaste elementen, eventueel formaten (lxb) van bestaand meubilair en foto's van de ruimte(s).

 

€500,-  
€700,-  inclusief stylingadvies.


Compleet interieurontwerp

Toe aan een totaal nieuw interieur? Dit complete interieurontwerp omvat het hele pakket: van de indeling en het meubilair tot aan de kleuren en de materialen. Dit alles inclusief 3D-visualisaties van de nieuw in te richten ruimte(s). Zodat jij aan het einde van de rit een duidelijk beeld hebt van hoe jouw nieuwe huis eruit komt te zien.

In dit pakket zit
Moodboard, 3D-interieurontwerp, voorstel meubilair en armaturen , kleur- en materiaaladvies, voorstel accessoires, een shoppinglist en een toelichting.

Nodig van jou
Jouw vragen en knelpunten, plattegrond van de ruimte(s) inclusief afmetingen, afmetingen van de ruimte (indien beschikbaar) + vaste elementen, eventueel formaten (lxbxh) van bestaand meubilair en foto's van de ruimte(s) (indien beschikbaar)

 

€950,-

Vitamine i interieuradvies - compleet interieurontwerp

Verlichtingsplan

Vitamine i interieurontwerp en styling - Verlichtingsplan

Verlichting kan een ruimte echt maken of breken, maar welke lamp zet je waar neer? En hoe creëer je de juiste sfeer? Het kiezen van de juiste verlichting is nog niet zo gemakkelijk. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Geen probleem, ik zorg voor verlichting!     

In dit pakket zit
Plattegrond met voorstel basis, functioneel en sfeerverlichting, 2D-tekening met schakelplan, overzicht van armaturen en lichtbronnen, een uitgebreide toelichting en een shoppinglist.

Nodig van jou
Plattegrond van de ruimte(s), indeling van de woning + bijbehorende functies, plaatsen van lichtschakelaars en stopcontacten en foto's (indien mogelijk).

Prijs op aanvraag.


Meubelontwerp op maat

Op zoek naar een meubelstuk op maat? Ik denk graag met je mee! Na de inventarisatie van jouw wensen ga ik aan de slag en ontwerp ik een meubel waarmee een meubelmaker, of jouw handige partner, aan de slag kan.       

Resultaat na afname van dit pakket
Tekeningen voor een meubel op maat (bijvoorbeeld bed/kast), waarmee een meubelmaker aan de slag kan.

Nodig van jou
Uitwerking van jouw wensen, afmetingen van de ruimte waar het beoogde meubelstuk moet komen en foto's (indien mogelijk).

 

Prijs op aanvraag.

Vitamine i - Meubelontwerp op maat

Goed om te weten

De getoonde prijzen zijn ter indicatie en op basis van één ruimte. 

 

Staat er niet helemaal tussen wat je zoekt? Laat me dit dan weten. Dan kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen!