Werkwijze

1. Kennismaking
Een eenpersoonshuishouden, een startend stel of een gezin met meerdere kinderen: ieder huishouden houdt er een andere leefwijze op na. En vraagt om een eigen, passende indeling en aankleding. Om te zien hoe jij leeft en jouw wensen in kaart te brengen, start ieder ontwerp met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Waarin ik jou face-to-face, dan wel digitaal het hemd van het lijf vraag om zo de gewenste stijl en sfeer te achterhalen. Na afloop ontvang je een bijpassende offerte per e-mail.

2. Ontwerpen
Afhankelijk van de besproken wensen (2D/3D) ga ik aan de slag.  Eerst met een moodboard, waarna ik overga tot de ontwerpfase en dus start met het ontwerpen van de ruimte(s). In veel gevallen zijn er meerdere opties die ik jou graag laat zien. Daarnaast zal ik, passend bij de afspraken, suggesties doen voor (maatwerk)meubels, verlichting, raamdecoratie en accessoires.

3. Kleuren- en materialen
Waar de indeling vooral de functionaliteit van een ruimte bepaalt, zorgen de kleuren en materialen voor de sfeer. Het kleuren- en materialenbord in het ontwerp geeft weer hoe de gekozen kleuren en materialen zullen combineren. Zo krijg je een compleet beeld van het mogelijke eindresultaat.

Als het advies af is, stuur ik het ontwerp in zijn geheel naar je toe. Per mail. Of maken we maken een afspraak om hem samen door te nemen. Nog enkele kleine aanpassingen gewenst? Geen probleem, die voer ik eenmalig kosteloos voor je door.