Woonkamer en keuken appartement Haarlem

Voor een appartement in Haarlem maakte ik een meubelplan en gaf ik styling advies. Voor de woonkamer en keuken. De bewoonster kocht het appartement inclusief fuchsia kleurige keuken en riep mijn hulp in om er een mooi, sfeervol geheel van te maken. De wens was dan ook een sfeervolle ruimte die warm, luxe, zacht en eigen aanvoelt. Met ruimte voor foto's van dierbaren en gemaakte reizen.  

Om de zithoek aan te laten sluiten bij de keuken, koos ik voor een kleurrijk tapijt met daarin dezelfde kleur roze als de keuken. En een ruime bank om heerlijk op te ploffen na een dag hard werken. Worden de stoelen en het bankje uit de eethoek ernaast geplaatst, dan is er voldoende zitruimte voor heel wat bezoek. Familie en vrienden zijn dierbaar voor de bewoonster. Ze zag dan ook graag een plek terugkomen waar ze foto's van hen kon tentoonstellen. Ik adviseerde een 'wall of fame' boven de bank. Om het geheel rustig te houden met lijsten in de dezelfde kleur. En een onderste rand in een strakke rechte lijn. 

 

Voor de wand bij de eethoek adviseerde ik een behang  van Arte. Waar de kleur het geheel licht en ruimtelijk houdt, zorgt de print en de glans voor diepte. Dit chique behang zorgt, samen met de koperen kroonluchter en de velvet bekleding van de stoelen en het eetkamerbankje voor de gewenste luxe
uitstraling. De eettafel is van Made.com en eenvoudig uitschuifbaar tot een 205cm lange eettafel. 

 

Onderstaand eerst een impressie van het ontwerp,  daaronder het resultaat.


Het resultaat

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw huis? Ik help je graag.